Operation Gamma


Forfatter:

Troels Ørting

Genre: Krimi

Forlag

TV2

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-92121-46-2

Udgivet: 2007

Sidetal: 340


Pris: Kr. 20,-


Dødsriget


Forfatter:

Tom Kristensen

Genre: Thriller

Forlag

Cicero Pocket

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7714-968-9

Udgivet: 2008

Sidetal: 320


Pris: Kr. 10,-


Politikommissær Kristian Lange og hans team står over for et gennembrud i arbejdet med at afdække et voldeligt og organiseret kriminelt netværk, der har speciali-seret sig i narko- og kvindehandel på tværs af grænserne. Samtidig med, at denne kæmpesag holder Rejseholdet travlt beskæftiget hen over sommermånederne, ankommer fire pæne, stilfærdige mænd til landet for at reserárche i en helt anden sags tjeneste.


Med sin fortid som operativ chef for PET kender forfatteren miljøet indefra. Han ynder at sige, at man i hans job hver gang tror, man skal ud og fange et uhyre, men man ender med at anholde et menneske.

Den saudiarbiske prins Yasir dræber brutalt sin unge kone Noorah. Hendes tvillingebror, Saeed, sværger hævn. Han gennemfører et attentat mod prinsen og flygte fra Jedda.


Fire studerende dra Mellemøsten planlægger et selvmordsangreb i Oslo, men en sprængladning går af på Kringsjå-kollegiet, før det lykkes dem at få iværksat aktionen.


Da Tommy Tenvold siger sit sikre job i skattevæsenet op og i stedet siger ja til en topstilling i inkassodirmaet Global Capital har han ingen anelse om, at han er i færd med at blive offer for islamiske jihadister. For i Oslo går der en saudiaraber rundt og tænker på hævn.

Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435