Succes


Forfatter:

Jack Welch

Genre: Ledelse

Forlag: Jyllands-Postens Forlag

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7692-129-3

Udgivet: 2007

Sidetal: 344


Pris: Kr. 10,-


Pinballmesterens drøm


Forfatter:

Jacob Brønnum

Genre: Noveller

Forlag: Hovedland

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7070-180-8

Udgivet: 2010

Sidetal: 158


Pris: Kr. 10,-


Janitshartræet


Forfatter:

Jason Goodwin

Genre: Spænding

Forlag: Cicero Pocket

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7714-925-2

Udgivet: 2008

Sidetal: 382


Pris: Kr. 10,-


Kærlighed og krig


Forfatter: John Jakes

Genre: Roman

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: Hardback

ISBN:

978-87-11-31864-5

Udgivet: 2008

Sidetal: 535


Pris: Kr. 20,-


Aller


Forfatter:

John Lindskog

Genre:

Virksomhedsportræt

Forlag: Børsens Forlag

Indbinding: Paperback

ISBN:

87-7664-024-8

Udgivet: 2004

Sidetal: 271


Pris: Kr. 20,-


Hilsen fra London


Forfatter: Joyce Pool

Genre: Ungdomsbog

Forlag: Borgen

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-21-03313-2

Udgivet: 2009

Sidetal: 183


Pris: Kr. 10,-


Carl Nielsen - Danskeren


Forfatter:

Jørgen I. Jensen

Genre: Biografi

Forlag: Gyldendal

Indbinding: Paperback

ISBN:

87-00-39434-3

Udgivet: 1999

Sidetal: 507


Pris: Kr. 50,-


Succes er bogen, dr med imponerende indsigt, ideer og råd analyserer sig frem til formlen på succes. I bogen giver erhvervsguruen Jack Welch svar på spørgsmålet: Hvad skal der til for at blive en succes?


Bogen afslører facetterne, der kan gøre dig til en succes. Giver råd om, hvad der er godt lederskab, hvordan du finder balancen mellem job og karriere, og hvordan du finder drømmejobbet.


Det er en bog, der giver inspiration til, hvordan du kommer videre.


Der er noget anderledes over Jakob Brønnums fortællinger - fortiden spøger, men fremtiden kigger medfra et sted i baggrunden. De ni fortæl-linger handler om længsler og over-skridelser.


F.eks. titelfortællingen om en ung mand, der bliver træt af at stå ved den udkårnes vindue hver aften og går på værtshus. Da han efter nogle ugers forsøg er ved at slå rekorden på pinballmaskinen, får han øje på hende ud af øjenkrogen.


Eller fortællingen om den politisk korrekte u-landsekspert, der af vanvare påkalder sig en gammel afrikansk forbandelse.

16. juni 1826 var en skæbnesvanger dag for sultanens janitsharkorps i Istanbul. I mange år havde det fryg-tede korps huseret i byen, og de havde fortjent at blive sat på plads. Janitsharerne blev klynget op i deres hellige træ, jagtet og hygget ned på gader og stræder, og da dagen var forbi, var alle overbevist om, at man havde set det sidste til dem.


Ti år efter bliver detektiven Yashin kaldt til sultanens palads for at efterforske mordet på en ung haremspige. Yashim vil helst bruge tiden på at læse vovede franske romaner (smuglet ud til ham af sultanens mor!) og spise gode middage med den polske ambassa-dør. I stedet må han nu bevæge sig rundt i såvel fine som usle dele af Istanbul for at efterforske en sag, der har tråde tilbage til den dag, da janitsharkorpset ophørte med at eksistere.


Familierne Hazard og Main er knyttet sammen i et tæt venskab, men alt sættes på spil, da den amerikanske borgerkrig bryder ud og deler landet i to hadefulde halvdele.


Orry Main og George Hazard er hver især overhoveder i deres familier og har været venner, siden de gik på West Point sammen. De var våben-brødre i krigen mod Mexico, men nu kræver henoldsvis sydstatshæren og nordstatshæren deres loyalitet, og det, der før var et varmt venskab, ændres med ét til fjendskab.


De to venners familier splittes; nogle er modstandere af slaveriet, mens andre udnytter det for at få penge og magt. Men selv om de to familier gennemlever deres del af grusomheder, had og forræderi, så lever kærligheden stadig.


Historien om Aller-koncernen. Bogen er fra 2004 - altså fra tiden før den meget omtalte sag med den såkaldte tys-tys-kilde - men stadig meget interessant læsning.


I bogen får vi historien om, hvordan én familie har siddet p¨magten i Aller, og hvordan de har skabt en af Europas største udgivervirksomheder. Det er en spændende historie om skæbne, magt, teknisk snilde og sammenhold - og så er det også historien om de mange ildsjæle blandt medarbejderne, der har taget del i processen.


Vi er med fra starten i 1873 og følger virksomheden gennem successer og kriser.

To skoleelever fra Holland - 16-årige Jamal og hans kæreste Sanne - er taget til London på en klassetur.


I en bus giver nogle mænd dem en bog, som viser sig at indeholde en bombe.


Fra det øjeblik bliver livet aldrig mere det samme for de to unge - og især ikke for Jamal, hvis forældre stam-mer fra Marokko.

Velskrevet biografi om den danske komponist Carl Nielsen. Bogen skil-drer med overblik og indlevelse bl.a. Carl Nielsens usædvanlige ægte-skabshistorie med dens op- og nedture.


Perspektiverne veksler mellem det personlige, det kulturhistoriske og det musikalske, og læseren får et ud over et indblik i Carl Nielsens liv også en god fornemmelse af de ting, der rører sig i hans samtid.

Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435