Sidste forelæsning


Forfatter:

Randy Pausch med Jeffrey Zaslow

Genre: Dokumentar

Forlag

TV2

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-8792121-73-8

Udgivet: 2008

Sidetal: 232


Pris: Kr. 10,-


En slags kærlighed


Forfatter: Ray Kluun

Genre: Roman

Forlag: Cicero Pocket

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7714-964-1

Udgivet: 2008

Sidetal: 381


Pris: Kr. 10,-


Den sidste tempelridder


Forfatter:

Raymond Khoury

Genre: Spænding

Forlag: Cicero

Indbinding: Paperback

ISBN:

87-7714-758-8

Udgivet: 2006

Sidetal: 316


Pris: Kr. 20,-


Kamp til stregen


Forfatter:

Robert Dugoni

Genre: Krimi

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-11-31173-8

Udgivet: 2008

Sidetal: 320


Pris: Kr. 20,-


I USA er det kutyme, at en afgående professor holder en "sidste forelæsning", hvor emnet er livet og døden, og hvad de mener betyder mest for dem.


Da Randy Pausch, professor i datalogi ved Carnegie Mellon bliver bedt om at give en sidste forelæsning, be-høver han ikke at forestille sig, at det er hans sidste, da han netop har fået diagnosticeret dødelig cancer.


Den forelæsning, han holder, handler dog ikke om døden, den handler om, hvordan man klarer forhindringer, hvordan man virkeliggør andres drømme og om at nyde hvert øjeblik.


Forelæsningen er et koncentrat af det, Randy Pausch tror på: Den handler om livet.


Stijn og Carmen kandiderer titlen som Amsterdams hippeste par. De er succesrige, ser godt ud og kommer de rigtige steder.


Selv om han elsker Carmen, kan Stijn dog ikke holde sig fra andre kvinder, men Carmen vender det blinde øje til, for de elsker jo hinanden og deres lille Luna.


Idyllen får dog en brat ende, da Carmen får diagnosticeret brystkræft, og prognosen ser alt andet end lys ud.


Hvordan klarer det succesrige par sig i denne alvorlige situation?


Akko, 1291. En lille flok tempel-riddere flygter om bor på Tempel-falken med et skrin, som for alt i verden skal bringes til den franske stormester. Skibet når ikke i havn.


New York, nutiden. Fire ryttere klædt som tempelriddere stormer en udstil-ing af vatikanets skatte. De tre af ridderne skovler kostbarhederne i sække, mens den fjerde kun er in-teresseret i en gammel krypterings-maskine.


Arkæologen Tess Chaykin og FBI-agent Sean Reilly hvirvles ind i jagten på et kodet dokument, som én mand vil gøre alt for at få ud til offentlighe-den, og som andre vil forhindre ver-den i at få kendskab til.


En nervepirrende thriller, der holder læseren fangen til sidste linje.


Dana Hill er en ung og lovende advokat, ansat i et prestigefyldt firma. Hendes liv bliver vendt op og ned, da hun får en rystende diagnose fra sin læge.


Hun bliver klar ver, at hun ikke længere kan stole på sin mand og bliver yderligere rystet, da hendes tvillingebror bliver offer for et brutalt mord.


Dana sætter sig for at opklare sagen, og hendes eneste allierede er detektiven Michael Logan.


I sin søgen efter broderens morder krydses Danas veje af en magtfuld mand, som bruger alle kneb for at skjule sandheden, og Dana må give ham kamp til stregen.Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435