Frankenstein 1

Den fortabte 

søn


Forfatter:

Dean Koontz

Genre: Spænding

Forlag: Cicero

Indbinding: 

Hardback

ISBN:

978-87-7714-673-5

Udgivet: 2006

Sidetal: 432


Pris: Kr. 20,-


Frankenstein 2

Nattens by


Forfatter:

Dean Koontz

Genre: Spænding

Forlag: Cicero

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-7714-675-1

Udgivet: 2006

Sidetal: 216


Pris: Kr. 20,-


Hår(d)


Forfatter:

Dennis Jürgensen

Genre: Ungdomsbog

Forlag: Tellerup

Indbinding: 

Paperback, pocket

ISBN:

978-87-588-0971-7

Udgivet: 2010

Sidetal: 192


Pris: Kr. 10,-


Frankie Machines vinter


Forfatter:

Don Winslow

Genre: Krimi

Forlag: Klim

Indbinding: 

Paperback

ISBN:

978-87-7955-696-6

Udgivet: 2009

Sidetal: 365


Pris: Kr. 10,-


Nationens

tilstand


Forfatter:

Douglas Kennedy

Genre: Roman

Forlag: Cicero

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-7714-870-5

Udgivet: 2008

Sidetal: 432


Pris: Kr. 20,-


Alle byer har hemmelighedr, men ingen så forfærdelig som denne.


Hans navn er Deucalion, en to meter høj, tatoveret mand, der i unaturligt mange år har rejst verden tynd, bærende på en frygtelig hemmelig-hed. Han kommer til New Orleans sam-tidig med, at byen hjemsøges af en række seriemord begået af Kirurgen, der har fået sit navn, fordi han fjerner udvalgte kropsdele fra sine ofre.


Den kvindelige kriminalbetjent Carson O'Connor forsøger sammen med sin makker Michael Maddison at fange Kirurgen. Da ét af Kirurgens ofre viser sig at have haft to hjerter, sniger angsten sig op i hende.


Victor Helios er videnskabsmand, men i kælderen under hospitalet Barmhjertig-hedens Hænder drives der forskning, der - hvis det blev kendt - ville gøre Victor til den mest frygtede mand i verden.


Er du til gys, så er denne bog sagen.


De er stærke, lynhurtige, samvittigheds-løse - og skabt af et menneske. De kan dræbes, men dt er sværft. Og så er der mange af dem.


Victor Helios har skabt en race af næsten uovervindelige menneskekloner, en veritabel hær, men dræbes - udryddes - skal de, og kriminalassistenterne Carson O'Connor og Michael Maddison er de eneste, der har forstået sagens alvor. Og dog: Victor Helios Frankensteins første forsøg på at skabe et menneske har givet bagslag, og Deucalion er fast besluttet på at dræbe den mand, der dømte ham til en århundredlang vandring på jorden.


I "Nattens by" når krigen mellem den nye og den gamle mennerace nye, tænder-klaprend højder.


Dennis Jürgensen, forfatteren til Kærlighed ved første hik tager os med på en oplevelse fyldt med kærlighed og humor!


Jeg stirrede på hende. Vi havde snakket sammen i 20 minutter, og hun var alle-rede begyndt at bage på mig. Hvad fore-gik der?

Jeg var komplet desorienteret, og be-gyndte at få paranoide tanker om, at hele festen måske var et kæmpestort skjult kamera med Sally i spidsen og mig i hovedrollen: "Mine damer og herrer!

Førsteprisen for Årets Fjols i kategorien Skaldede Impotente Mænd Uden Chancer går ubetinget til ... Birger Madsen!"


Frank Machianno er ukronet konge af Ocean Beach Pier i San Diego. Han er en respekteret mand med mange jern i ilden og sørger godt for sin ekskone, sin datter og sin kæreste.


Men sådan har Franks liv ikke altid været. Engang var han kendt som Frankie Machine - koldblodig hitman for mafiaen - så en dag indhenter fortiden ham, og listen over folk, der vil ham til livs, er længere end den californiske kystlinje.


Bogen fik Palle Rosenkrantz Prisen for årets bedste krimi 2008.


Hannah giftede sig meget ung med lægen Dan. Efter et enkelt lille fejltrin kører livet også rigtig fint for Hann i mere end 30 år, men så en dag forsvinder Hannah og Dans datter, Lizzie, sporløst, efter at hendes affære med en gift modæge ender på en ret dramatisk måde.


Medierne får nys om sagen og begynder at grave: Har modelægen slået Lizzie ihjel? Var Lizzie psykisk syg - måske fordi hun fik foretaget en abort? Eller måske fordi hendes opvækst ikke var så harmonisk, som man gerne vil give indtryk af?


Man skulle tro, at det for Hannah og Dan ikke kunne blive værre - men så var der lige det med det lille fejltrin.


Situationen kommer helt ud af kontrol, for når medier graver, graver de dybt - og folkedomstolen er hurtig til at dømme.


Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435