Sorte hest


Forfatter:

Peder Bundgaard

Genre: Krimi

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Indbinding:

Paperback

ISBN:

978-87-11-43898-5

Udgivet: 2009

Sidetal: 320299


Pris: Kr. 20,-


Tyveri


Forfatter:

Peter Carey

Genre: Roman

Forlag: Samleren

Indbinding:

Paperback

ISBN:

978-87-638-0852-1

Udgivet: 2008

Sidetal: 320


Pris: Kr. 20,-


En smuk død


Forfatter:

Peter James

Genre: Krimi

Forlag

Cicero Pocket

Indbinding:

Paperback

ISBN:

978-87-7714-966-5

Udgivet: 2008

Sidetal: 464


Pris: Kr. 10,-


Skyggernes hus


Forfatter:

Peter Straub

Genre: Gyser

Forlag: TV2

Indbinding: Hæftet

ISBN:

978-87-92121-17-2

Udgivet: 2007

Sidetal: 287


Pris: Kr. 20,-


Natteværelset


Forfatter:

Peter Straub

Genre: Gyser

Forlag: TV2

Indbinding: Hæftet

ISBN: 978-87-92121-18-9

Udgivet: 2007

Sidetal: 318


Pris: Kr. 20,-


Spøgelses-

historier


Forfatter:

Peter Straub

Genre: Gyser

Forlag: TV2

Indbinding: Hæftet

ISBN:

978-87-92121-24-0

Udgivet: 2007

Sidetal: 339


Pris: Kr. 20,-


Sorte Hest var et af de unge vilde kunst-nerkollektiver i fattigfirsernes København. Gruppen gik i opløsning, da dens karis-matiske leder begik selvmord. Nu samles de overlevende medlemmer igen efter mange år i anledning af en retrospektiv udstilling. Men kort efter begynder med-lemmerne at dø ét efter ét.


Privatdetektiv BK Jensen bliver meget mod sin vilje sat på sagen, der udvikler sig til en sort komedie om jalousi, snob-beri og kunstsvindel.


Fortiden gemmer på en forbrydelse, men hvem er the dark horse?

Michael "Butcher" Boone er en særdeles forhenværende berømt kunstner.


Fjernt fra fordums storhed henslæber han nu en tilværelse i et hus på landet som plejer for sin bror, Hugh. De to mænd lever i et indviklet balanceforhold, der øjeblikkeligt vælter, da en ung kvinde ved navn Marlene træder ud af et uvejr og ind i deres liv.


Tyveri er en humoristisk og elegant roman om kærlighed og forviklinger i kunstmiljøet. Her er knaldrød læbestift og snedige forfalskninger, sinker og mafia-typer, stor lidenskab og kunst.

om Bryce er presset. Hans firma går dår-ligt, og hans kone køber vildt ind. Snart må hanfortælle, at de ikke har råd til at blive boende i huset. En dag finder han i toget en cd, som han sætter i sin pc, og pludselig ser han noget, som det bestemt ikke var meningen, han skulle se.


Samtidig findes ligdele af en ung kvinde på en mark. Kriminalkommissær Roy Grace sættes på sagen, men man finder ikke ligets hoved, så kvinden kan ikke identificeres. Grace bliver truet med for-flyttelse, hvis han ikke skaffer resultater, men han vil ikke flytte til Newcastle, lige som han er blevet lun på den underskøn-ne retsmediciner Cleo Morey.


Peter James har modtaget flere priser for sine krimier.

Nancy Underhill begår selvmord uden nogen synlig grund. Da hendes 15-årige søn Mark forsvinder en uge senere, tager Marks onkel, forfatteren Timothy Under-hill hjem for at opklare mysteriet og opdager, at en pædofil seriemorder opererer i området.


Mark har været besat af et forladt hus, og Tim frygter, at morderen har søgt tilflugt i huset. Noget tyder på, at Mark i sin udforskning af det labyrintiske hus har fundet en hemmelighed - en spøgelses-pige, som måske har overtalt ham til at tage med hende - hinsides denne verden, dette liv.


Historien fortsætter i efterfølgeren Natteværelset.


Tim Underhill er i gang med en roman om en ung, traumatiseret kvinde, da han bliver opsøgt af genfærdet af sin myrdede søster. Samtidig begynder han at modtage mærkelige mails.


Willy Patrick er bange for, at hun er ved at blive sindssyg af sorg over sin døde datter og mand. Hun skal giftes med Mitchell Aber og prøver at falde til ro på hans gods blandt tvivlsomme tjenere og griske gartnere. Her finder hun forfær-dende spor og bliver ført til Tim Underhill, og der viser sig skræmmende ligheder mellem Willys tragedie og historien i Tims manuskript.


Bogen er en selvstændig fortsættelse af Skyggernes hus.


En yngre mand kører rundt med en lille pige, som han har kidnappet. Hver nat forsøger han at dræbe hende med en kniv, men noget holder ham tilbage.


I en lille by samles en gruppe gamle mænd for at fortælle hinanden spøgelses-historier. De har mord på samvittigheden, og da en af dem dør, tilkalder de andre hjælp hos gyserforfatteren Don Wander-lay. Et væv af uhyggelige historier om forførende kvinder og mystiske dødsfald spindes.


Opgørets time er kommet, da fortidens synder indhenter de gamle mænd.


Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435