Måske uskyldig


Forfatter:

Scott Turow

Genre: Krimi

Forlag:

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: Hardback

ISBN:

978-87-11-31991-8

Udgivet: 2008

Sidetal: 526


Pris: Kr. 20,-


Måske uskyldig


Forfatter:

Scott Turow

Genre: Krimi

Forlag:

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: Hardback

ISBN:

978-87-11-31993-2

Udgivet: 2010

Sidetal: 514


Pris: Kr. 20,-


Prinsesse-akademiet


Forfatter:

Shannon Hale

Genre: Ungdomsbog

Forlag:

Carlsen

Indbinding: Hardback

ISBN:

978-87626-0319-6

Udgivet: 2007

Sidetal: 300


Pris: Kr. 20,-


Efter Fujiyama


Forfatter: Steen Bach Christensen

Genre: Roman

Forlag:

Borgen

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-21-03239-5

Udgivet: 2008

Sidetal: 199


Pris: Kr. 15,-


Cellisten fra Sarajevo


Forfatter:

Steven Galloway

Genre: Roman

Forlag: Cicero

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-7714-909-2

Udgivet: 2008

Sidetal: 240


Pris: Kr. 20,-


Carmen


Forfatter:

Søren E. Jensen

Genre:

Virksomhedsportræt

Forlag: Vandkunsten

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7695-239-6

Udgivet: 2011

Sidetal: 205


Pris: Kr. 20,-


Under en valgkamp skal vicestats-advokat Rusty Sabich varetage efterforskningen af mordet på kollegaen Carolyn, der også viser sig at være hans elskerinde. 


Det virker, som om Rusty bevidst forhaler efterforskningen, og da morderens blodtype og de fingeraftryk, der er sat på glasset ved siden af det bagbundne og voldtagne lig, viser sig at være Rustys, befinder han sig pludselig i den anklagedes rolle.


Måske uskyldig er filmatiseret med Harrison Ford i rollen som Rusty.

Sandy Stern får alvorlige problemer, da hans kone gennem 30 år pludselig begår selvmord, og det bliver værre endnu, da hans svoger samtidig bliver anklaget for børssvindel.


Mens den midaldrende reserverede advokat forsøger at opklare sagen mod sin svoger, finder han ud af, at hustruens død muligvis ikke skyldes selvmord, og at de to sager måske hænger sammen.

Daneland skal have ny prinsesse, og en ung pige skal vælges. For at lære alle de ting, som en prinsesse skal kunne, skal landts unge piger møde på det nye akademi.


Deres lærer, Olana, er ondskabsfuld, så det bliver ikke et behageligt ophold, og Miri var ret sikker på, at lavlænderne aldrig ville vælge en pige fra Eskel-bjerget, når der skulle findes en prinsesse. Men hvad nu, hvis det var hende, der blev valgt? Hun og hendes familie ville få et bedre liv nede i den frodige grønne dal, og det var jo alle pigers drøm - eller var det?

Mikkel er marinebiolog, men har trukket sig tilbage til sit sommerhus ved Vesterhavet, hvor han helliger sig sin interesse for japanske træsnit.


Naboens nye kæreste får så småt slået hul i Mikkels selvvalgte isolation, og inspireret af motiverne fra de gamle billeder beslutter hans sig for at rejse til Tokyo.


Her møder han Miko, en ung kvindelig fotograf, der arbejder for politiets drabsafdeling, men han bliver også opsøgt af den for længst afdøde billedkunstner Hokusai, der tilsyneladende befinder sig fint i den moderne storby.

22 mennesker bliver dræbt, mens de står i kø efter brød i Sarajevo.


Fra sit vindue ser cellisten sine venner og naboer blive dræbt, og han beslutter at sætte livet på spil ved i 22 dage i træk at sætte sig i ruinerne og spille Albinonis Adagio for at ære deres minde. En ung kvindelig snigskytte, "Pilen", beskytter cellisten mod de serbiske snigskytter.


Vi følger på skift fire personer i den gribende roman om dagligdagen i et krigshærget land.


De to hovedpersoner bygger på faktiske personer.Alle, der er over 50, husker Carmen Curlers - de elektriske curlere, der blev et af tresserne og halvfjerdser-nes største ikoner.


Knap så mange ved, at Carmen også var et erhvervseventyr af den helt vilde slags, hvor Kalundborgs lokale radioforhandler, Arne Bybjerg, sat-sede hele sin formue og mere til i en sikker tro på, at han kunne blive verdensberømt gennem de elektri-ske curlere.


Det blev han også, og med suc-cess'en fulgte det vilde liv, Kalund-borgs første Rolls Royce og en desperat jagt på arbejdskraft, da firmaet er blevet bedømt til at være tressernes hurtigst ekspanderende virksomhed - på verdensplan!


Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435