Den tro spion


Forfatter:

Alex Berenson

Genre: Spænding

Forlag: Cicero Pocket

Indbinding: 

Paperback

ISBN:

978-87-7714-917-7

Udgivet: 2008

Sidetal: 415


Pris: Kr. 10,-


Sidste lys


Forfatter:

Alex Scarrow

Genre: Thriller

Forlag: Cicero

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-7714-891-0

Udgivet: 2008

Sidetal: 360


Pris: Kr. 20,-


Instruktøren


Forfatter:

Alexander Ahndoril

Genre: Roman

Forlag: Aschehoug

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-11-17132-5

Udgivet: 2007

Sidetal: 253


Pris: Kr. 15,-


De hengivne


Forfatter: Anders

Rønnow Klarlund

Genre: Spænding

Forlag: Politiken

Indbinding: 

Paperback

ISBN:

978-87-567-9332-2

Udgivet: 2009

Sidetal: 236


Pris: Kr. 20,-


Hviids Evropa


Forfatter

Andreas Christian

Hviid

Genre: Rejsedagbog

Forlag: Vandkunsten

Indbinding: 

Indbundet

ISBN:

87-91393-18-3

Udgivet: 2005

Sidetal: 616


Pris: Kr. 20,-


Mørkeræd


Forfatter:

Andreas Roman

Genre: Spænding

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: 

Paperback

ISBN:

978-87-11-31842-3

Udgivet: 2008

Sidetal: 207


Pris: Kr. 20,-


Max Tivoli


Forfatter

Andrew Sean Greer

Genre: Roman

Forlag:

Politikens Forlag

Indbinding: 

Paperback

ISBN:

978-87-567-7719-3

Udgivet: 2007

Sidetal: 616


Pris: Kr. 20,-


Ligblomsten


Forfatter

Anne Mette Hancock

Genre: Krimi

Forlag:

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: 

Paperback, pocket

ISBN:

978-87-11-91094-8

Udgivet: 2018

Sidetal: 307


Pris: Kr. 10,-


Dødens herskerinde


Forfatter

Ariana Franklin

Genre:

Historisk krimi

Forlag:

Aschehoug

Indbinding: 

Indbundet

ISBN:

978-87-11-29237-2

Udgivet: 2007

Sidetal: 378


Pris: Kr. 20,-


I ti år har CIA-agenten John Wells levet under usle forhold blandt verdens farligste mænd, talibanere og al-Qaeda-folk i Afghanistan. Han har kæmpet på deres side, slået ihjel, ladet skægget stå og lært Koranen udenad. Idet hele taget gjort alt for at vinde deres tillid, tilsyne-ladende med held.


Til gengæld virker det, som han har mistet CIA's tillid, for selv om man bor i en bjerghule, må det da være muligt at give livstegn fra sig, bare en gang imel-lem - og hvorfor advarede han ikke sit land om terrorangrebet på World Trace Center?


Så kommer den dag, hvor al-Qaeda for alvor vil udnytte John Wells til at slå ned på USA


I et angreb på nøje udvalgte mål lukkes der for tilførslen af olie til den vestlige verden. På grund af krigen i Irak er Englands olielagre i bund, og landet må sættes i stå for at spare på ressourcerne.


Lyset slukkes, den kollektive trafik ind-stilles, og al benzin beslaglægges. Folk hamstrer og opfører sig som barbarer.

Andy Sutherland arbejder som olie-ingeniør og er strandet i Irak. Han er desperat efter at komme hjem til sin familie i London. Hans kone er i Nord-england, men forsøger at komme tilbage til sine to børn, der er alene hjemme.


Der er spænding for alle pengene, og man er fanget af den intense handling.


Romanen er forfatterens kontroversielle fiktion over en myte, den svenske film-skaber Ingmar Bergman. En iscene-sættelse af et menneske og en kunstner, der selv er en af filmhistoriens store iscenesættere.


I 1961 er Bergman en anerkendt film-instruktør, gift med pianisten Käbi Laretei. Ægteskabet knirker, og det bliver ikke bedre, da Berfgman fordyber sig i et filmprojekt, som alle omkring ham finder uinteressant: Historien om en præst, der har mistet troen. Heller ikke Bergmans far, der selv er præst, udviser nogen intresse for sønnens film.


Den anerkendte filminstruktør Sebastian forbereder sig til et pressemøde om Nationen, hans stort anlagte tv-serie om Danmark, ved at gå i seng med manuskriptforfatteren Marie i en skurvogn nær havnen i byens udkant. Marie skal skrive det afsnit til tv-serien, dr handler om mordforsøget på pakistanske Aarya og drabet på hendes danske kæreste.


Men virkeligheden overhaler fiktionen, og snart er Marie på jagt efter en helt anden historie - historien om Sebastian og hans kone operasangeren og det barn, der døde.


Uddrag af Andreas Christian Hviids rejsedagbog fra årene 1777 til 1780, hvor han rejste gennem Tyskland, Italien, Krankrig og Holland.


A.C. Hviid havde et usædvanligt talent for venskab. Personregisteret i hans rejse-dagbog er en veritabel Who's Who i Oplysningstiden.


Hviid opsøgte på sin Europarejse alle, der var værd at tale med, og fik livsvarig forbindelse med mange af dem, hvis tanker kom til forme den moderne verden.


Hviid udgav dagbogen i 1787, og dens beskrivelser af Oplysningstidens Europa blev en kulturpolitisk udfordring til et Danmark, der havde reformtider i vente.


David er sygeligt mørkeræd, og i et sidste forsøg på at bekæmpe sin angst lejer han en hytte uden for lands lov og ret i Nord-sverige.


Det skulle han aldrig have gjort, for som nætterne skrider frem, begynder hans underbevidsthed at drive ham til vanvid.


Eller er der virkelig noget derude i det buldrende mørke, som blot venter på det rette øjeblik til at indhente ham?


Når du har læst denne bog, er det ikke sikkert, at du slukker lyset, inden du lægger dig til at sove.


Max Tivoli ligner en lilebitte, gammel mand, da han bliver født i 1871. 70 år senere ser han ud som en dreng på syv.

Af uforklarlige årsager er han nødt til at leve omvendt. Mens hans sind modnes og ældes som normalt, bliver hans krop yngre for hvert år, der går.


Da Max er fem år, vækker hans mor ham en sen nattetime og hvisker ham en sætning øret: "Vær, hvad du tror, du er."

Disse ord bliver til den Regel, som kommer til at diktere Max Tivolis hand-linger gennem det meste af hans liv. Kun ganske få gange følger Max ikke Reglen, men byrden ved at leve efter den gør ham sårbar, og langsomt isolerer han sig fra de mennesker, han holder af.


Den første bog i den meget roste serie om journalist Heloise Kaldan.


Heloise står midt i et mareridt: Hendes kilde er blevet afsløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Heloises privatliv også. Midt i det hele modtager hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat.

Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Heloise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen, eller er der mere end én morder? Hvorfor leder alle spor i sagen pludselig til Heloise? Er hendes eget liv i fare?

En stribe yderst barbariske mord på små børn ryster befolkningen i 1100-tallets England, og de kristne indbyggere er overbevist om, at mordene er begået af en person med jødisk baggrund.


Kongen kan ikke uden videre forvise jøderne, for de betaler store skatter, så han sender i al hemmelighed bud efter Simon af Neapel, der er kyndig udi efter-forskning af uløselige mysterier. Han medbringer lægen Adelia Aguilar, der er specialist i studiet af lig.


Hun er i sandhed dødens herskerinde, et faktum som hun og Simon er nødt til at skjule af frygt for, at hun skal blive anklaget for at udøve heksekunst.


De kommer på sporet af en samvittig-hedsløs morder, der vil så til igen.

Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435