Er der nogen?


Forfatter:

Marian Keyes

Genre: Roman

Forlag: Cicero Pocket

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7714-965-8

Udgivet: 2008

Sidetal: 542


Pris: Kr. 10,-


Charlie Hotel

Oscar Kilo

Forfatter:

Maise Njor og

Camilla Stockmann

Genre: Roman

Forlag

Gyldendal

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-02-07688-2

Udgivet: 2009

Sidetal: 226


Pris: Kr. 20,-


Den forelskede unge


Forfatter:

Marianne Larsen

Genre: Roman

Forlag

Borgen

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-21-03016-2

Udgivet: 2008

Sidetal: 192


Pris: Kr. 20,-


Mødernes hus


Forfatter:

Martin Amis

Genre: Roman

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-11-43110-8

Udgivet: 2008

Sidetal: 206


Pris: Kr. 15,-


Kommunikaze -

1000 dage i cockpittet


Forfatter:

Martin Hall

Genre: Dagbogs-notater

Forlag

Lindhardt og Ringhof

Indbinding: PHardback

ISBN:

978-87-11-43106-1

Udgivet: 2008

Sidetal: 300


Pris: Kr. 20,-


Kapløb om rummet

Rumfart under den kolde krig


Forfatter:

Matthew Brzezinski

Genre: Fakta

Forlag: TV2

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-92121-40-0

Udgivet: 2007

Sidetal: 364


Pris: Kr. 20,-


Area 7


Forfatter:

Matthew Reilly

Genre: Spænding

Forlag: Cicero

Indbinding: Hardback

ISBN:

978-87-7714-949-8

Udgivet: 2008

Sidetal: 308


Pris: Kr. 20,-


De syv underværker


Forfatter:

Matthew Reilly

Genre: Spænding

Forlag: Cicero Pocket

Indbinding: Paperback

ISBN:

978-87-7714-924-5

Udgivet: 2008

Sidetal: 506


Pris: Kr. 10,-


Landevejens riddere


Forfatter:

Michael Chabon

Genre: Roman

Forlag: Borgen

Indbinding: Indbundet

ISBN:

978-87-21-03235-7

Udgivet: 2008

Sidetal: 224


Pris: Kr. 20,-


Roum-sagen -

en omvendt

hekseproces


Forfatter:

Mogens Tange

Genre: Dokumentar

Forlag: Tanges Forlag

Indbinding: Paperback

ISBN:

87-985465-0-3

Udgivet: 1995

Sidetal: 208


Pris: Kr. 10,-


Anna Walsh er helt officielt et vrag. En fysisk nedbrudt følelsesmæssig ruin, der bor på sine forældres sofa i Dublin med kun ét i tankerne: at komme tilbage til New York. Tilbage til sine nærmeste venner, søsteren Rachel, "Verdens Bedste Job" - og så naturligvis sin mand Aidan, som hun i den grad savner.


Men intet er længere ligetil. Annas fysiske og mentale ar gør det kom-pliceret at flytte tilbage. Det er på høje tid at komme videre i livet, men er det overhovedet muligt længere?

Kan man elske et menneske, der kalder sig Havestol? Kan man amme en Herman? Hvorfor er en pose brænde en dårlig fødselsdagsgave? Og hvad stiller man op med kærlig-heden, når den snubler, når den melder sig på ny, eller som nyfødt? Når det går op for én, at man muligvis er midt i sit liv - uden at ane, hvad det hele går ud på.


Majse Njor og Camilla Stockmanns første bog, Michael Laudrups tænder, var et eksperiment om, hvor godt man kan lære hinanden at kende ved at skrive sammen. Denne bog handler om, hvor godt man kender sig selv. Er man den bedste version af sig selv, eller kan man opgraderes?

Pigen er 5½ år gammel og bor i Bomhuset i udkanten af en lille by ikke langt fra fyret sammen med sin far, der er fyrpasser, sin mor, sine to brødre og hunden Hundse.


Handlingen udspiller sig over en enkelt sommerdag. Fra morgenkaffen hos Mos-Anni med morbror Jens fra Amerika, over lillebroderens næsten-drukneulykke og mødet med 'manden der skal dø', til hun om aftenen stø-der på en bortløben dreng fra huset i skoven, en faretruende troldedreng, som slet ikke er til at stole på.


Et portræt af en barndom fra en svunden tid - set fra barnets syns-vinkel.

Historien om kærlighed og grusom-hed i Stalins Gulaglejre. Romanens fortæller, veteran fra Den Røde Hær og krigsforbryder, og hans halvbror, Lev, indgik i deres unge år i et tre-kantsdrama med den jødiske kvinde, Zoya, og det er dette drama, fortæl-leren ser tilbage på fra et nutidigt perspektiv.


De to brødre blev uafhængigt af hinanden sendt til Norlag, en fange-lejr i Sibirien, hvor de opholdt sig fra 1948 til 1956.


På et tidspunkt fik Zoya lov til at besøge Norlag, og hun og Lev til-bragte en nat sammen i Mødernes Hus, et værelse i lejren beregnet til samvær mellem ægtefolk. Dette møde fik skæbnesvangre følger for de to brødre og Zoya.

Martin Hall besluttede ved indgangen til 1998 at føre dagbog i en treårig periode og skildre sin arbejdsmæs-sige og personlige udvikling. 


Man følger ham under indspilning af plader, og når han arbejder med sin lyrik, hører om samarbejdet med Ole Bornedal og Flemming Enevold og er med, da han får sin første guldplade.

Også refleksioner over hans mors selvmord bliver vi indviet i - alt kædet sammen af et centralt tema, nemlig en konstant søgen efter balance i tilværelsen. Det er dybt fascinerende at følge med i Martin Halls liv fra sidelinjen.

Efter 2. verdenskrig var der i den vestlige verden en klar opfattelse af, at Østblokken umuligt kunne udgøre en teknologisk trussel.


Da USSR i 1957 gennembrød atmosfæren med den kraftigste raket, mennesket nogensinde havde frembragt, og sendte en satellit i kredsløb om jorden, sendte det chokbølger gennem hele den vestlige verden.


Sputniks kredsløb om jorden fik voldsomme politiske konsekvenser - både på de vestlige landes indenrigs-politiske forhold og ikke mindst i forholdet mellem øst og vest.

Gemt væk dybt inde i ørkenen i Utah ligger USA's mest hemmelige base, kendt under navnet 'Area 7'.


En dag besøger USA's præsident på egen hånd basen for at se nogle af de berygtede hemmeligheder, men fjendtlige styrker venter på ham.


Blandt besætningen på præsidentens helikopter er en ung marinesoldat. Han er stille og gådefuld, og hans øjne er permanent gemt bag et par solbriller. Rygtet vil vide, at han er god i pressede situationer, og at dømme efter præsidentens aktuelle situation har han bar at leve op til sit rygte!

For 4.500 år siden prydede en slut-sten af det pureste guld spidsen af Keopspyramiden. Den var et symbol på Egyptens magt og rigdom og an-giveligt i stand til skænke globalt overherredømme til den, der havde den i sin besiddelse ved tartarus-solplettens tilsynekomst. Efter 10 år blev slutstenen delt i syv dele gemt i verdens syv underværker.


Nu nærmer tartarus sig igen, og det er tid til at finde de syv brudstykker og genskabe slutstenen - og alle drømmer om at få fat i den.


Det fører til en hårrejsende jagt, hvor man for at finde de syv brudstykker først må finde de syv forsvundne underværker.

En eventyrlig historis i Kaukasus-området omkring år 950, hvor vi følger Zelikman og Amram, et par fupmagere af landevejens nåde. De finder pludselig sig selv i rollen som eskorte for en prins af Det Khazariske Rige.


Prinsen er fordrevet af sin brutale onkel og drømmer om at generobre tronen, men det kræver list, dumdris-tighed - og en hær.


Kan de to lykkeriddere hjælpe med at få drømmen til at lykkes? Vejen dertil er belagt med krigere, skøger, fanta-stiske elefanter, sværdkampe og meget mere.

Roum-sagen er én af de mest omtalte sager om misbrug af børn.


I slutningen af 80'erne blev fem voksne tiltalt for grove seksuelle overgreb på to mindreårige børn i byen Roum, og i 1990 kendte et enigt nævningeting de tiltalte skyldige.


De tiltalte havde på nær én gennem hele sagen nægtet sig skyldige.


Bogens forfatter, Mogens Tange, blev beskikket forsvarer for én af de tiltalte, og her giver han sin gennem-gang af sagen.

Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk - CVR-nr. 32611435