Sidste lys

Forfatter: Alex Scarrow

Genre: Thriller

Forlag: Cicero

Indbinding: Indbundet

ISBN: 978-87-7714-891-0

Udgivet: 2008

Sidetal: 360

Pris: Kr. 30,-

 

Natteværelset

Forfatter: Peter Straub

Genre: Gyser

Forlag: TV2

Indbinding: Hæftet

ISBN: 978-87-92121-18-9

Udgivet: 2007

Sidetal: 318

Pris: Kr. 30,-

 

Spøgelses-

historier

Forfatter: Peter Straub

Genre: Gyser

Forlag: TV2

Indbinding: Hæftet

ISBN: 978-87-92121-24-0

Udgivet: 2007

Sidetal: 339

Pris: Kr. 30,-

 

Skyggernes hus

Forfatter: Peter Straub

Genre: Gyser

Forlag: TV2

Indbinding: Hæftet

ISBN: 978-87-92121-17-2

Udgivet: 2007

Sidetal: 287

Pris: Kr. 30,-

 

Nancy Underhill begår selvmord uden nogen synlig grund. Da hendes 15-årige søn Mark forsvinder en uge senere, tager Marks onkel, forfatteren Timothy Underhill hjem for at opklare mysteriet og opdager, at en pædofil seriemorder opererer i området. Mark har været besat af et forladt hus, og Tim frygter, at morderen har søgt tilflugt i huset. Noget tyder på, at Mark i sin udforskning af det labyrintiske hus har fundet en hemmelighed - en spøgelsespige, som måske har overtalt ham til at tage med hende - hinsides denne verden, dette liv.

Historien fortsætter i efterfølgeren Natteværelset.

 

Tim Underhill er i gang med en roman om en ung, traumatiseret kvinde, da han bliver opsøgt af genfærdet af sin myrdede søster. Samtidig begynder han at modtage mærkelige mails.

Willy Patrick er bange for, at hun er ved at blive sindssyg af sorg over sin døde datter og mand. Hun skal giftes med Mitchell aber og prøver at fald til ro på hans gods blandt tvivlsomme tjenere og griske gartnere. Her finder hun forfærdende spor og bliver ført til Tim Underhill, og der viser sig skræmmende ligheder mellem Willys tragedie og historien i Tims manuskript.

Bogen er en selvstændig fortsættelse af Skyggernes hus.

 

En yngre mand kører rundt med en lille pige, som han har kidnappet. Hver nat forsøger han at dræbe hende med en kniv, men noget holder ham tilbage.

I en lille by samles en gruppe gamle mænd for at fortælle hinanden spøgelseshistorier. De har mord på samvittigheden, og da en af dem dør, tilkalder de andre hjælp hos gyserforfatteren Don Wanderlay. Et væv af uhyggelige historier om forførende kvinder og mystiske dødsfald spindes. Opgørets time er kommet, da fortidens synder indhenter de gamle mænd.

 

I et angreb på nøje udvalgte mål lukkes der for tilførslen af olie til den vestlige verden. På grund af krigen i Irak er Englands olielagre i bund, og landet må sættes i stå for at spare på ressourcerne. Lyset slukkes, den kollektive trafik indstilles, og al benzin beslaglægges. Folk hamstrer og opfører sig som barbarer.

Andy Sutherland arbejder som olieingeniør og er strandet i Irak. Han er desperat efter at komme hjem til sin familie i London. Hans kone er i Nordengland, men forsøger at komme tilbage til sine to børn, der er alene hjemme.

Der er spænding for alle pengene, og man er fanget af den intense handling.

 

Steenhuset - Bådervej 27 - 9900  Frederikshavn - 29 62 52 55 - steenhuset@mail.dk